Forside  
   

BESKRIVELSE AF NEURO-MUSKULÆR TRYKTEKNIK + EL-STIMULATION

Neuro-muskulær Trykteknik (NMT) er en behandlingsform, som foregår via en speciel massageform bestemte steder i muskulaturen på hele kroppen.

Når man bruger sin krop, forbrænder man energi i de muskler der er aktive. Der udskilles både affaldsstoffer og mælkesyre fra musklerne.

Hvis der produceres flere affaldsstoffer og mere mælkesyre end blodet kan nå at fjerne, kommer der en ophobning i musklerne. Musklerne bliver hårde og spændte og begynder at trykke på nervebanerne, og blodcirkulationen i musklerne bliver dårligere.

Når der behandles med NMT opnås en øget blodcirkulation i musklerne, hvilket betyder at udskillelsen af affaldsstofferne og mælkesyren øges.

Dette betyder at muskelspændingerne løsnes og samtidig opleves en smertelindring, fordi der sker en udskillelse af kroppens eget smertestillende middel – Endorphin.

Når denne behandlingsform anvendes, sker det ud fra en helhedsbetragtning af kroppen og de problemer den enkelte person kommer med.

Derfor er det ikke kun smertestedet, der bliver behandlet men også årsagen til smerten, som kan være placeret et helt andet sted i kroppen.

Behandlingsformen er meget effektiv og kan bruges til mange forskellige skader/problemer som f.eks.

Muskel- og ledproblemer Sportsskader
Ryg- og lændesmerter Forstuvninger
Nakke- og skuldersmerter Fibersprængninger
Tennisalbuer/Frosne skuldre Forstrækninger
Fod- og knæproblemer Ledsmerter

Udover NMT kan der suppleres med en let el-stimulation, hvilket giver en endnu stærkere effekt af behandlingen.

Kranio Sakral Terapeut Charlotte Schmidt Nielsen
Østerparken 16, Axel Torv, 2630 Tåstrup
Telefon 43 55 25 30