Forside

 

   

CASES

En pige på 5 år havde store problemer pga. sin astma, som hun havde haft, siden hun var lille.

Hendes fødsel havde været meget voldsom, meget stress hos både mor og barn, og derudover var hun var blevet vredet i sin ene skulder.
Hun havde meget stress i kroppen og mange muskelspændinger i området mellem sine skulderblade og i sin nakke.

Hun fik løsnet sine muskelspændinger og nedsat sit stress-niveau og er i dag en meget glad pige, som ikke længere får astmamedicin.


***************


En dreng på 4 år, var altid forkølet og havde ofte enten lungebetændelse eller mellemørebetændelse – derudover led han meget af forstoppelse og for at komme af med sin afføring, måtte han have afføringsmiddel sprøjtet op i endetarmen.

Som lille havde han lidt af kolik, og han havde fået lavet en tarmundersøgelse via slange op i endetarmen.

Han fik zoneterapi for at styrke immunforsvaret. Han fik sænket sit stress-niveau, som var meget højt, og han fik løsnet sine muskler i den nederste del af ryggen og i maven.

Derudover havde han en fastlåst nakkehvirvel og nogle fastlåste kranieknogler bag ørerne – begge dele blev løsnet og rettet på plads.

I dag lider drengen hverken af mellemørebetændelse eller lungebetændelse, og han kommer på toilettet uden brug af afføringsmidler.


***************


En pige på 8 år havde siden hun var ca. 3 år gammel lidt af hovedpine-anfald med opkast. Hun havde fået stillet diagnosen migræne og var blevet tilbudt forebyggende medicinsk behandling.

Det viste sig, at hun var fyldt med spændinger i stort set hele kroppen og både hendes bækken, ryg og nakke var skævt.

Hun fik løsnet sine muskelspændinger og rettet bækken, ryg og nakke på plads og hendes hovedpine-anfald forsvandt.


***************


En lille pige på 1 år var meget aggressiv og svær at komme i kontakt med. Hun var meget aktiv og havde svært ved at sidde stille i mere end 5 minutter ad gangen.

Hun var født som stjerne-kigger (dvs. hun var kommet ud med panden først) og det viste sig at hendes pande sad fast, og at hun havde et højt stress-niveau.

Den lille pige fik 2 behandlinger og ændrede sig fra at være aggressiv til en glad og harmonisk pige, som nu er i stand til at både at sidde stille, samtidig med at hun er blevet nemmere at komme i kontakt med.

Jeg tænker ofte på, hvordan det ville være gået hende, hvis hun ikke havde fået behandling – ville hun være blevet et af de mange urolige børn, som har problemer i skolen og som ofte bliver stemplet som adfærdsvanskelig.


***************


En pige på 13 år lider af hovedpine, har indlæringsproblemer, koncentrationsbesvær og sover dårligt om natten.

Hun har et meget højt stress-niveau, masser af spændinger i sine muskler og et skævt kranie.

Hun får fjernet sin stress, får løsnet sine muskelspændinger og rettet sig kranie og er i dag en glad pige med mere selvtillid. Hun sover bedre om natten, og det går bedre med både hendes koncentration og indlæring.


***************


Dette er blot nogle få eksempler på hvad man kan bruge Kranio-Sakral Terapi til i forhold til børn.

Ud over de nævnte problemer oplever jeg også mange børn, som har fået stillet forskellige diagnoser. Dette kan f.eks. være ADHD, Tourettes syndrom, Autisme eller Aspergers syndrom og for mange af disse børn er der gode behandlingsmuligheder.

Kranio Sakral Terapeut Charlotte Schmidt Nielsen
Østerparken 16, Axel Torv, 2630 Tåstrup
Telefon 43 55 25 30